2 Eylül 2012 Pazar

Mutlu'nun Yeşil Elmalı Kuşkonmazı...

Mutlu'nun Yeşil Elmalı Kuşkonmazı

Malzemeler:

Taze Kuşkonmaz
Yeşil Elma
Parmezan peyniri
Fesleğen Yaprakları
Çamfıstığı ya da dolmalık fıstık
Balsamic sirke
Zeytinyağı

Yapılışı:

Kuşkonmazın alt kısmı tohum kısmından tutulup tıraşlanır.
Buharda 5 dakika haşlanır.
Yeşil elmalar soyulur. Traş yapılıp tabağa yayılır, üzerine biraz zeytinyağı ve balsamic konur. Üzerine parmezan peyniri  tıraşlanır, arzuya göre çamfistığı konabilir, fesleğen yapraklarıyla süslenir. En üste balsamic ve zeytinyağ gezdirilerek servis edilir.

Afiyet Olsun...

Mutlu'dan fotoğraf geldi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder