Mutlu'nun Yeşil Elmalı Kuşkonmazı
Malzemeler:
Taze Kuşkonmaz
Yeşil Elma
Parmezan peyniri
Fesleğen Yaprakları
Çamfıstığı ya da dolmalık fıstık
Balsamic sirke
Zeytinyağı
Yapılışı:
Kuşkonmazın alt kısmı tohum kısmından tutulup tıraşlanır.
Buharda 5 dakika haşlanır.
Yeşil elmalar soyulur. Traş yapılıp tabağa yayılır, üzerine biraz zeytinyağı ve balsamic konur. Üzerine parmezan peyniri tıraşlanır, arzuya göre çamfistığı konabilir, fesleğen yapraklarıyla süslenir. En üste balsamic ve zeytinyağ gezdirilerek servis edilir.
Afiyet Olsun...
Mutlu'dan fotoğraf geldi...
Malzemeler:
Taze Kuşkonmaz
Yeşil Elma
Parmezan peyniri
Fesleğen Yaprakları
Çamfıstığı ya da dolmalık fıstık
Balsamic sirke
Zeytinyağı
Yapılışı:
Kuşkonmazın alt kısmı tohum kısmından tutulup tıraşlanır.
Buharda 5 dakika haşlanır.
Yeşil elmalar soyulur. Traş yapılıp tabağa yayılır, üzerine biraz zeytinyağı ve balsamic konur. Üzerine parmezan peyniri tıraşlanır, arzuya göre çamfistığı konabilir, fesleğen yapraklarıyla süslenir. En üste balsamic ve zeytinyağ gezdirilerek servis edilir.
Afiyet Olsun...
Mutlu'dan fotoğraf geldi...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder