MALZEMELER:
1 su bardağı aşurelik organik buğday
1 küçük konserve mısır
2 adet közlenmiş kırmızı biber ya da turşusu
5-6 adet salatalık turşusu
1/4 demet maydanoz, dereotu ve istenilen diğer yeşillikler
tuz, karabiber
kırmızı pul biber
zeytinyağı
2-3 yemek kaşığı limon suyu
nar ekşisi ve süslemek için nar, kurutulmuş domates vb...
YAPILIŞI:
Organik buğdaylarımızı haşlayıp, suyunu süzüp; nar ekşisi, limon,tuz,kırmızı pul biber ve zeytınyağı ile güzelce harmanladıktan sonra ince ince doğranmış salatalık turşusu, közlenmiş kırmızı biber, organik yeşilliklerimiz ve tüm diğer malzemelerimizle karışıştırıp narla ve kuru domatesle süsleyerek servis yapıyoruz.. İşte bu kadar basit ve çok lezzetli, bir o kladar da sağlıklı...
Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder